luni, 17 noiembrie 2008

diamante si gust amar

intre un moment de trezire si o stare de veghe mintea mea tesa o intreaga poveste cu un egoist , un mosuletz avar ce detinea cea mai mare comoara a sa. Isi iubea mina extrem de mult, si nu numai pentru extraordinarele diamente ce le lua ci si pentru ca in afara acesteia, a acestei materii alcatuita din roci el ii atribuia un imens suflet ce ii nutrea aceasi dragoste. mina era adanca, groaznic de adanca si cu cat de infundai cu atat erai acoperit mai mult de intunericul ce domnea in roca aparent solida. in aceasta pestera omuletul nostru isi spunea toate ofurile si toate probolemele ii erau ascultate fara scrasnire. din pacate de acolo nu iesea neaparat cu noi solutii ca nimeni nu i le oferea pe tava dar linistea si intunericul ii dadeau oportunitatea sa sape si mai mult in ganduri sa afle ce anume il stresa. si astfel s-a nascut mirifia legatura dintre stanca si om. dintre o stranca cu suflet si un om avar.
timpul a trecut si cum zilele apuneam omuletul nostru scotea din ce in ce mai multe diamnate din mina ajungand sa subrezeasca intreaga pestera. si intr-o buna zi.. chinuiundu-se sa scoata cel mai mare diament albastru din pestera a observat cum deodata se poneste un mare cutremur si speriat a luat-o la fuga spre iesire. noroc cu dragostea mare a stancii ce a reusit sa isi tina impreuna materia pana in momentul cand omul a iesit la siguranta .. si totul s-a prabusit... daap.. si astfel.. iar m-am trezit cu propozitia p buze.. nerostita.. "as long as you're happy i don't care if our love is dying". ma streseaza in draci din momentul in care am cautat versurile melodiei... iar simt nevoia unor propozitii de a ma ajuta sa trec ziua...

te ridici.. si totul se innegreste si picioarele nu mai au nici un punct cu pamantul. intinzi o mana spre a te sustine si nu intalenesti decat aer. cazi si terminatiile nervoase libere ti-au luat-o razna. te doare genunchiul.... capul iti plesneste si.. arunci o privire spre fereastra. o ora... sase si astepti sa apara luna. strasnic vis.

gust amar si.. miros de flori.

Niciun comentariu: