luni, 10 noiembrie 2008

dungi albe si praf de melancolie.

fragile dungi albe ce se ridica spre cer..lasandu-si prada celulele prafului ce se aseaza. un praf innecacios, ce inveleste intr-o cangrena petala ce inainte era alba. niste ochi ficsi privesc fara nici un fel de teama, ochi in ai caror oglinda ai ajuns sa te oglidesti. si abia iti vine sa crezi ca imaginea reflectata are vreun punct comun cu ceea ce stiai tu ce exista in realitate... sau cel putin cu imaginea formata in capul tau despre tine.

o colivie cu zabrele de aur, si un leagan in care iti adormi gandurile. oscilarile lui sunt.. si se transmit si ajungi si tu sa oscilezi in acelasi ritm... compunand si sustinand acelasi contradictii...

esti o adunatura ce insumeaza atat negativul cat si pozitivul, dorinta si repulsia, uimirea si dezgustul si iubirea si ura. constiinta are grija sa le explice pe fiecare... cu argumenete logice sau nu.. lumii, pt sine par atat de .. imposibil de rastunat ca pana si muntii s-ar putea misca dar ideile nostre nu..

visare si polen, caldura si sperietura, respiratie grea .. si ritm cardiac accelerat... ajungi sa te cufunzi in apele tulburi ale unei mari infinite cu.. rechini.. ce atenteaza la materialitatea ta, sustinandu-si.. dominanta in acel teritoriu. ... sirene cu rochii negre si pesti imensi fiorosi care inghiteau populatia marina... senzatia a fost ciudata.. si m-am trezit cu inima batand tare si .. intarziasem.. i need a time out..
exact senzatia aceea cand te simti ca si cand totul cade.. pe unde pasesti totul se subrezeste.. si pe strada pe care treci.. vor cadea toate pentru a-ti pune piedica sa ajungi la destinatie.. si mai vine si frigul ce te chinuie, ... o febra si halucinatiile din vis.. si noaptea ce iti intuneca privirea si nu iti mai gasesti o sursa de lumina.. toate parca s-au stins .. si tu esti singur intr-o imensitate de necuprins nici macar cu mintea.. de neinteles.. in care abia te descurci...

si tu pari departe. te pot atinge dar nu atat cat sa te faca sa te intorci spre mine. privesti in partea opusa un rasarit special. din pacate abia... abia a venit seara.. mai e atat pana atunci..
nici nu-mi observi prezenta... sunt atat de transparenta inca nici mediul nu m-am simtit. atat de usoara si totusi atat de grea ca nu ma pot misca. aripi cazute de plumb. bacovia.

si vreme urata.. si durere de cap. vise.. si tahicardie.

azi noapte am visat niste rechini ce ma tot inconjurau si.. departe am vazut cum.. cineva apropia(nu am vazut niciodata persoana in cauza dar in vis.. parea cineva de care eram apropiata) era pur si simplu ingjitita de un peste enorm.. dungat... am cautat ce ar putea insemna simbolic.. la mine mai mereu se int sa existe o semnificatie.. so..
RECHIN: frica ca ceva va interveni in relatia sentimentala, neincredere in tine si in cei din jur, gandire pesimista, temeri ascunse, posesivitate excesiva, emotii si gandire negativa ce iti pot provoca mari probleme de sanatate; traiesti langa persoane foarte temperamentale care te consuma energetic..... si ca tot vorbeam, de contradictii..
MARE:
te simti coplesit de realitatea in care traiesti, nu iti vine sa crezi ca traiesti, pretuirea vietii, sentimental vei avea multe satisfacii, dorinta de eliberare de frustrari, de libertate si de a actiona spontan, atragerea abundentei fie materiale fie emotionale,.. si finally ..
rochia neagra.. neagra – se vor intampla evenimente neplacute, lacrimi. care m-a impresionat express... cu exact imaginea rochiei negre m-am trezit. nu mai vazusem niciodata o asemenea rochie speciala... :)

Niciun comentariu: